DESIGNHJELP

Viktig tema: Skolen.

Skal nå ta opp et viktig tema,nemelig SKOLEN.

min skole gang var super på barneskolen.så kom ungdomsskolen,å jeg ville prøve å leke kul,slutte å følge med i timene osvosv.så kom 9'trinn hvor jeg skulka hele året ..tilsammen av hele 9'trinn var jeg der kanskje 3-4uker.støyk i alle karakterer.Men så...kom sommerferien til 10klasse,å jeg begynte å tenke..'hmm..jeg kan ikke fortsette sånn,det går ikke.å hvis jeg gjør skikkelig innsats i 10'ende så kan jeg komme inn på den skolen jeg vil.for da ser dem at jeg har gjort innsats!' å den iden fulgte jeg ..å er på skolen hver dag nå,med i alle timer,gjør lekser ...osv.

Ja,jeg har vært en 'BADGIRL' når det gjelder skolen. 

Å til dere som driter i skolen :!!IKKE DRIT I SKOLEN!!! greit den er kjedelig,å man ikke ser noe vits i å lære noe,MEN  følg med du kommer til å angre siden i livet.

Et godt råd til deg som er skole lei: Snakk med læreren din om å få jobbe 2 dager i uka,i steden for skole de 2 dagene.(gjelder ungdomstrinn) finnes mange alternative tilbud for deg som er skolelei,du må bare spørre din lærer/mentor. Også ønsker jeg deg LYKKE til ;)

 

 

(slang inn et gammelt bilde.)

 

Q: Er du skole lei? 

Ingen kommentarer

Therese\THCO.blogg.no

04.09.2011 kl.20:41

viktig innlegg

ja jeg er veldig lei skolen og jeg går i 7 klasse

Mariella

04.09.2011 kl.20:50

Therese\THCO.blogg.no: ja den skjønner jeg,det var jeg også..men jeg vet ikke HEELT om du kan få noe jobb alternativ i barneskolen.du får jo høre med lærer.

buutterflies

04.09.2011 kl.21:24

Neei, ikke sånn egentlig!: ))

Therese\THCO.blogg.no

06.09.2011 kl.18:25

Finne på no på Torsdag eller no?

gjerne send svar på mobilen hvis du har nr mitt?

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny