DESIGNHJELP

Bleking av hår.

Hei Hei bloggen,sitter egentelig å øver til en prøve jeg skal ha i morgen.

Men ville bare gi en venninne av meg et råd om hjemme bleiking. 

 

Når man skal bleike håret sitt,enten lyst eller platina blondt.(dette rådet er til platina blondt hår).Altså Hvis man da har farget håret sitt fra før av..(så fargen sitter i nå,og ikke har grodd ut) så burde man ta avfarging først,dette produktet finner du da i en frisørbutikk/klesbutikk.er bare å spørre de som jobber der.

Hvis du da har orginalfargen din nå,så kan du gå rett over på bleiking med en gang å du kan velge hvem bleke middel du vil,men det er her jeg kommer inn med rådet mitt,satt opp i skala.

 

Skala.1 L1..den fungerer greit å er ikke så sterkt å sliter ikke like mye på håret..men den bleiker ikke så mange skalaer. dette er da den "svakeste".bleiker fra 4-6 nyanser lysere.denne finner du da i vanelig dagligvare butikk.

Skala.2 (får ikke gjort bildet mindre med opra) L1+dette bleike middlet er enda litt sterkere,som da gjør håret blekere en den forje.denne bleiker fra 5-7nyanser lysere. denne finner du da i vanelig dagligvare butikk.

Skala.3 L1++ dette bleike middlet gjør det ENDA lysere.denne jeg brukte da jeg bleket håret.å da tok jeg ikke avfarging først..så måtte bleike håret 5-6 ganger å blei enda ikke platina...så råder deg til å ta avfarging først,mye billigere.du kan da bli platinablond av å bruke denne når du bleiker fra orginalfargen,spørs på slitasje,hår type og sånt. lysner 6-8skalaer. fås i dagligvare butikken.

(alle over her koster rundt 100lappen)

Også har vi denne fra depend,fungerer den også veldig bra..men er IKKE å anbefale hvis du har farge i håret og dropper avfarginga..

forsåvidt grei;)(fås i klesbutikk)

 

Også har vi denne,den er også fra Depend,som du ser på pakken så står det brunt/lysebrunt til blondt..å denne er da den sterkeste av disse 2 dependene jeg har vist dere nå,selv om du har blondt hår så anbefaler jeg å bruke denne,da blir håret mye lysere mye kjappere en å bruke de andre som ikke er så sterke. fås i klesbutikk.

 de sterkeste er da denne rett over her og skala nr 3.

vil bare igjen si at dette er mitt råd til Therese =)

Håper dere forsto det!:) Blir glad hvis dere stiller spørsmål om det er noe dere lurer på.=)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny