DESIGNHJELP

MIN mening! 'hore'?

Hei hei,og god natt.

her går jeg rett på sak å det er MIN mening,må bare få sakt det,å det ble på bloggen.

Jeg liker ikke brunkrem,jeg liker ikke platinablondt hår,jeg liker ikke masse sminke,push-up bh..osv greit jenter bruker sminke (de som kan sminke seg naturlig og ikke neger) men ikke som om de prøver å kle seg som 'horer' som de fleste jeg vet om gjør,er ikke så rart at mange blir voldtatt her i norge når blonde pushup brukende,sminkende,penkledde(til hverdags) kler seg sånn.... de blir sett på som lett tilgjengelige(tenkt grundig mellom før jeg tenkte på legge ut dette) tenker også på at de som går svartkledde(emoer,som dere fleste kaller dem) blir ikke voldtatt,ikke de som går med joggebukse,stor hettegenser..ser ut som en gutt rett om slett(som jeg gjør,men det er stilen min) de blir ikke voldtatt...sier ikke at hvis du har blondt hår så blir du voldtatt,men så og si alle jenter jeg kjenner mellom 14(15) - 30  går kledd/sminker seg som ei hore(salgsdokke!!) HVORFOR??? det lurer jeg på,hvorfor være en kopi av alle andre,når man kan være seg selv?sier jo ikke at alle blonde er det men..ja.!!

sier heller ikke at alle som går kledd sånn blir voldtatt,men de fleste....tenk på forskellen!!!!!!!!!!

har ikke noe i mot noen,folk får gå kledd som dem vil...men tenker på..kles-stilen har mye å si,om du ser ut som ei hore(lett tilgjengelig) eller 'gutt'(joggebukse,genser,lite sminke,mørkt hår,lite/ikke no sminke)

ja dette var jo MIN mening..

men dere jenter,se/tenk etter ossen du sminker/kler dere;)

 

sier igjen

 

 

DETTE VAR MIN MENING!!

Ingen kommentarer

Maria Bettina

12.11.2011 kl.18:58

Bra det var din menig da vet jeg hva du tenker om meg og mage andre, La oss være oss selv for faen!!!!!!

Mariella

14.11.2011 kl.12:24

Maria Bettina: var ikke om deg du går jo ikke kledd sånn ;s å hva ble du sur for? så du syns du selv går kledd sånn?? å har ikke sakt at du går sånn...noen visse blogger som heidialexandraolsen...osvosv!;)

Daniel Olsen

16.12.2011 kl.17:58

FY faen.... blir flau på dine vegne jeg as-.- er det mulig og skrive så mye dritt om de som faktisk ser bra ut her i landet.... du har så dårlig selvtilitt over hvordan du ser ut og hvordan du er.... skulle jeg/ vi kaldt deg EMO for at du går i svarte klær og ser ut som SHREK??? hvordan hadde du følt deg da?? det er vell visse ting man holder for seg selv, det er greit at det er din mening ... men da får du holde kjeft!

men nå har du hørt min mening om deg... og regner med det er fler som er enige med meg.

Janne

16.12.2011 kl.18:11

Herregud , hvis det var rettet til noen i klassen! TA DEG SAMMEN.

Jenter skal kle seg fint!

Victoria

16.12.2011 kl.18:12

Herregud, at mennesker pynter seg litt til hverdagen er dems måte å vise seg på slik som det er din måte å være en pønkeremo

La mennesker være og for all del ikke kall dem horer, de kan komme å ta deg

Janne

16.12.2011 kl.18:14

en ting til :HORE ER DE SOM BETALER FOR SEX!

serriøst

16.12.2011 kl.18:36

Fyfader jeg ler nå. Herregud. Folk må da få gå kledd slik som de vil ? Du føler deg sikkert "fin" i gutteklærne dine, mens andre jenter ikke liker den slags klær og vil helst gå litt finere. Og det er vel samma faen for deg om de går med for mye sminke eller push-up bh ? Det som var sjukt lættis var det crappet om blondt hår.. Den var drøy.. Det fins så mange som er født naturlig blond, og hvis man har lyst på blondt hår, ja, da farger man det blondt. Hva bryr det deg? Du burde kanskje passe litt bedre på hva du skriver på bloggen din. Ihvertfall når du kaller flesteparten av de som går med sminke, tighte klær, push-up bh, høye heler, ja, rett og slett de som er fornøyd med utseende sitt og faktisk tørr å vise det litt fram, og ikke bare gjemmer det under hettegenser og joggebukse i xxxxl, for horer !

Og de fleste gutta vil kanskje ikke voldta ei som ser ut som en gutt heller? med mindre de er homser..

Mariella

18.12.2011 kl.16:22

Daniel Olsen: javel,selvtillit har jeg nok av.er ikke fan av farger. Å hvis det er emo du vil kalle meg så værsågod.heller emo en alle andre.dette innlegget var i allfall generelt og ikke rettet mot noen.

Mariella

18.12.2011 kl.16:25

Janne: ikke rettet mot noen i klassen,eller skolen.jeg kjenner ikke dere på skolen. Du forstår nok at pent og horete er to forskjellige ting.

Mariella

18.12.2011 kl.16:30

Victoria:så la dem komme da vel.er værken punker eller emo. Sier heller ikke at de som pynter seg litt i værdagen er hore

Mariella

18.12.2011 kl.16:32

Janne: døh, det vakke det jeg sa.sa at dem kler seg horete.

Mariella

18.12.2011 kl.16:36

serriøst: du skjønner det når du blir eldre. Har egentlig fin kropp jeg,viser den ikke til alle ,kun kjæresten min .

mariella

18.12.2011 kl.17:54

Foresten ikke kritiser meg for mine meninger. Lite meningsløst .

serriøst

19.12.2011 kl.19:51

sorry, men du har verken fin kropp eller utseende.... min mening

Mariella

20.12.2011 kl.14:38

serriøst: du har vel ikke noen gang sett kroppen min?

Mariella

20.12.2011 kl.14:38

serriøst: og foresten hvem er du egentlig? tør du ikke oppgi det?

Mariella

20.12.2011 kl.14:42

serriøst: så du ser liksom bedre ut da eller? alle er like,uansett. men men jeg driter i om folk slenger dritt kommentarer,det viser bare hvor lite di har å finne på og at de må rakke ned på andre for å føle seg bedre selv. men hva så trur dere at jeg blir såra av kommentaer? jeg bare ler jeg.syns det er morro hvor lite folk har å finne på.har i allfall selvtilitt nok til at jeg aldri tar meg nær hvis andre rakker ned på meg. og jeg har bedre ting å finne på.

Mariella

20.12.2011 kl.14:45

serriøst: og foresten hva er det som ikke er fint med kroppen min da?? jeg er ikke feit,jeg er ikke for tynn...uansett folk ser ikke kroppen min forde jeg bruker bare store klær,jeg er ikke den persjonen som viser fram kroppen til alle...kun til kjæresten min:) men om jeg tør spørre,hvem er du?

Mariella

20.12.2011 kl.14:51

Uansett,så tolker ALLE folk på min alder dette blogginnlegget feil. hahahaha....må le litt....les innlegget to ganger så kanskje dere skjønner eller vente til dere blir eldre...eller begyne å tenke mindre på seg selv. grunden til at jeg skrev det innlegget var forde,det er små barn som leser,å jeg vil oppfordre dem til å ikke begyne å kle seg sånn.det står foresten ikke at alle blondhåra er 'horer',eller alle som kler seg litt pent.sefølgelig så er det lov. men snakker om overdriving jeg nå...mange som overdriver.håper dere greier å skjønne det innlegget på en annen måte.

tydeligvis så skriver jeg på en måte som kan tolkes feil,men det er jo leseren som dømmer,å det beviser bare at dere ikke greier å tenke på andre måter...dette innlegget var LANGT i fra frekt,nermere en hjelpende hånd! ;)

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny