DESIGNHJELP

Et STORT savn :c

HeiHei =)

 

De siste dagenen nå har jeg ikke gjort så mye akuratt,annet en trening(styrketrening) på mandag,og er ennå støl...høhø!Sånn går det når man elsker å trene og driter i om man blir støl. Skulle egentelig trent i dag også,men trenger en hviledag til. Trener mandag,onsdag og fredag.på vanelig treningstudio altså.men også på mandagen som var,så var jeg innom Montessori barnehage på grefsrud,og fikk jobb der en dag i uken i steden for skole den dagen.venter bare på svar fra rektor om når jeg kan begynne der,er jo ca 5-10min fra meg(gåtur) og kommer til å jobbe mestsansynelig på tirsdager fra 08:45 til 14:45 =) det er en utrolig bra barnehage.masse valgmuligheter for de små.Engelsk,geometri,lage mat og mye annet ....det er så mange muligheter der.fy søren,alle barnehager skulle vært sånn!

Men nå var det jo ikke det jeg skulle fortelle om da,det jeg egentlig skulle fortelle om er at jeg savner å ri,red litt før...og rådigger hester MEN,så var det ulemten da...det er dyrt! savner det så utrolig mye,har så lyst til å begynne igjen!! 

 

 

Men vi snakkes;)

Q: har du ridd før/eller rir du?

Ingen kommentarer

ASecondLife

08.03.2012 kl.11:21

Red før. Savner det jeg også. Men jeg slutta når naboen plutselig fant ut at han skulle ta livet av hestene uten å si noe til meg enda han viste hvor mye de betydde for meg /:

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny