DESIGNHJELP

Hår produkt(er) bestilt!

HeiHei bloggen=)

 

For ikke mange timene siden så har jeg bestilt hårprodukter hos Blush ,har hørt at det er et veldig bra sted å handle Produkter.Utrolig billig er det der også!! + gratis frakt!! 

Det jeg kjøpte kom jo på 555,65 kr + MVA 113,58 kr

Produktene var :


Om produktet:

Navn:Tigi BEDHEAD urban antidotes recovery shampoo.

Pris: 160,65 kr

Mengde: 750ml

Beskrivelse: TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery Shampoo er redningen for tørt og slitt hår. Sjampoen er beriket med fuktighetsgivende molekyler som gjør håret mykt og glansfullt. Nå blir det slutt på dårlige hårdager!

TIGI Bed Head Urban Antidotes Recovery Shampoo er spesielt utviklet for tørt og slitt hår som trenger fuktighet. Sjampoen bevarer hårfargen og styrker håret slik at det blir mer motstandsdyktig. Den gjenoppretter hårets naturlige fuktighetsbalanse samtidig som håret beskyttes mot slitasje fra omgivelsene.

(kopiert fra siden dems.)

 


Om produktet:

Navn: Biosilk silk therapy treatment  

Pris: 29kr

Mengde: 15ml

Beskrivelse: BioSilk Silk Therapy er en perfekt, lett hårkur som beskytter og behandler hår og hud slik at det alltid opptrer i best mulig form!

De konsentrerte silkemolekylene i hårkuren gjør håret mykt og glansfullt ved hjelp av bare et par dråper! Denne fantastiske kuren vil beskytte håret mot oppbygning av hårprodukter, samtidig som håret ikke blir tungt. Det beskytter også mot UV-skader, forurensning og tørrhet.

Silk Therapy Treatment er en lett leave in-krem som motvirker krus og reparerer slitte tupper. B-vitamin tilfører fuktighet. Silkeproteiner trenger inn i håret og styrker det fra innsiden. De deilige planteekstraktene og E-vitamin tilfører håret en fantastisk glans. 
Kuren beskytter også mot UV-stråler. Kuren passer perfekt med rettetang. Ideell for alle hårtyper.

(kopiert fra siden dems.)

 


Om produktet:

Navn: Fudge one shot

Pris: 109kr

Mengde: 125ml

Beskrivelse: En øyeblikkelig oppfriskning til svært tørt hår! Fudge One Shot er perfekt for tynt, farget, porøst, skadet hår, samt Kjemisk behandlet med permanent. Den reparerer, styrker og tilfører håret næring.

Kuren behandler fra innsiden og gir håret umiddelbar omsorg, slik at det etterlates sunt og fullt av glans. One Shot tilfører fuktighet uten at håret blir tungt, samtidig som den motvirker slitte tupper og fargetap.

(kopiert fra siden dems.)

 

 Om produktet:

Navn: Schwarzkopf BC Bonacure hair scalp dandruff control shampoo

Pris: 109kr

Mengde: 250ml

Beskrivelse: BC Hairtherapy Hair & Scalp Expert Dandruff Control sjampo reduserer og motvirker dannelsen av flass. Sjampoen passer for alle dem som plages av dette. I tillegg til at flass motvirkes, pleier og lindrer sjampoen håret og hodebunnen. 

De effektive ingrediensene i Hairtherapy Hair & Scalp Expert Dandruff Control sjampo, gjør at flasset fjernes. Den milde formelen fjerner urenheter i håret og hodebunnen slik at hodebunnen blir sunn og frisk.

BC Hairtherapy Hair & Scalp Expert Dandruff Control sjampo inneholder sinkpyrition, et middel mot flass, sopp og bakterier; sitrongress-ekstrakt som vasker og regulerer hodebunnen; allantoin, en ingrediens som motvirker irritasjon og virker lindrende; pantenol som tilfører rikelig med fuktighet samt amino cell rebuild-teknologien som styrker hårcellene innenfra.

(kopiert fra siden dems.)

 Om produktet:

Navn: Keune absolute volume shampoo

Pris: 99kr

Mengde: 250ml

Beskrivelse: Keune Care Line Derma Activating Shampoo revitaliserer både håret og hodebunnen. Sjampoen er spesielt utviklet for sensitiv hodebunn og tynt hår. Den avanserte formelen fremmer hårveksten og motvirker håravfall.

Keune Care Line Derma Activating Shampoo inneholder essensielle mineraler og aktive ingredienser som motvirker håravfall. Dette er en mild sjampo som pleier hodebunnen og tilfører fuktighet slik at den blir sunn og flott.

(kopiert fra siden dems.)

 

Kommer til å skrive om produktene og sånt(for jeg stoler aldri 100% på det som står at produktene skal gjøre,så et lite tips....så på komentarene om produket før du bestiller) når jeg først har motatt dem,hva jeg syns og karakter jeg gir dem osvosv....så dere har noe å glede dere til.=) 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny