DESIGNHJELP

Update! ;)

Heihei bloggen.

På tide med en lite update her;)

 Torsdag: Jeg og gutten min var å kjøpte nytt xboxspill til gutten min på expert.så gikk vi fra expert og opp til rimi på gullhaug(for dere som ikke vet det ca 1times gåtur.) og hentet pakken fra blush,tingene kan dere se her. Har ikke akuratt prøvd så mange av dem,produkt anmeldelse kommer senere. så dro vi innom jafs å kjøpte hver vår 333g hamburger og milkshake,når det var ferdig så gikk vi til bussen og tok buss ned igjen,så spiste vi maten...så gikk vi hjem.

Fredag: Jeg tok hull i leppa på veninnen min i skoletiden,etter skolen skulle jeg Bettina og gutten min dra til tønsberg for å shoppe og være sammen.jeg og pus kjøpte oss et 2-3 xboxspill til +en film..bleikemiddel og mat.Vi tre var i tønsberg hele dagen,så møtte vi en venn av oss inne på farmanstredet...sånn litt sent på kvelden hentet broren min oss(meg,lars og bettina) jeg og lars bestilte pizza. Så bleiket jeg håret.


(Stolt jente med piercing =) og en stolt piercer som tok bildet)

Lørdag: Satte på vaskemaskin.Hjalp jeg og gutten min naboen med å rydde ute,var masse veggrester(han har rivet vegger) som skulle brennes.Så dro jeg og gutten min på butikken,kjøpte middag(kjøttdeig og spaghetti),is, salat og sånt + mere pleikemiddel.Så hjem og lagde middag,bleiket håret,sett på film og spillt xbox.

 

Ikke akuratt spennende men,var i allfall det jeg har gjort de tre siste dagenen.Og det jeg skrev om i forje innlegg,har ennå ikke gått over:c håper det forsvinner snart.

Ingen kommentarer

Farlig og bleike håret for mange dager etter hverandre. Bør la håret ta en pause før du begynner på igjen.

Mariella

25.03.2012 kl.13:35

Silje Christin: er klar over det....har vært blond mange ganger før...

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny