DESIGNHJELP

BLOND!

God kveld;)

 

Nå sitter jeg med bleiking i håret for 4-5gang....håper på å få det platinablondt snart,hehe.Er jo kjæresten min som ville jeg skulle bli det,han savnet hvordan jeg så ut første gang han møtte meg,så søtt!! skal vel skylles ut om 10-15min.Har vært blond flere ganger tidligere,å nå blir jeg det igjen...planen min for sommeren er svart langt hår,svart og rød hanekam? eller langt platinablondt hår.er ikke sikker,får se hva pengene strekker seg til ;)

Jeg vet jeg ikke har blogget på noen dager,men jeg trengte en pause + jeg rett og slett ikke orka.men er tilbake igjen nå da.Hadde også vært kjekt om dere kommenterte bloggen min,som jeg sa i noen innlegg siden....mister liksom lysta når jeg har noen lesere og 0kommentarer.Og så trenger jeg at dere sier hva dere vil lese om...hva som helst!

 

Slenger ut et bilde av meg for dagen:


webcamkvalitet!

 

 

 

Etter at jeg har dusjet ut fargen osv, så skal jeg spise blomkål/brokkoli suppa som moren til kjæresten min har laget!! fy søren,det lukter godt.Og denne er laget fra bånn av..Og sånn resten av kvelden skal jeg ikke så mye,er jo bare drittvær ute!

 

Q:Håper dere har hatt en fin dag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny