DESIGNHJELP

NY HEADER?

Nå sitter jeg på skolen,i engelsktimen og gjør en nynorsk tentamen som jeg ikke har gjort ennå.Kvarter til så er det friminutt:) I dag skal jeg og gutten min dra rundt om der jeg bor for å finne en jobb til han,vi trenger penger til leilighet etter sommeren,for da begynner jeg på videregående i larvik(thor heyerdal)....har søkt meg inn på 1.TIP 2.HELSE OG SOSIAL 3.EL. jeg skal også begynne å jobbe i tillegg til skole,må bare finne noe først.

Men senere i dag skal vi også få ryddet rommet,vasket klær og fikset stor seng.Jeg trenger egentlig fri,fri fra alt og alle...men får vel bare PENT nødt vente til sommerferien.Men i friminuttet nå skal jeg kjøpe meg noe mat,og bare slappe av...klarer ikke stort annet. får ikke sove så godt om nettene,selv om jeg står opp kl 7 så sovner jeg ikke før klokka nærmer seg 3.jeg prøver og prøver men får det ikke til.Blir jo så utrolig trøtt på morgnen igjen. uansett hvordan jeg vrir og vender på det så sovner jeg ikke før klokka har pasert 2 på natta UANSETT,i tillegg til at jeg er utslitt hver eneste dag.Lurer på hvordan jeg skal få gjort det med skole og sånt da,det blir litt vanskelig når jeg blir så trøtt.

Her om dagen så satt jeg og lagde en header,den jeg har nå blir for 'mye' om dere skjønner...så dere får avgjøre! skal jeg beholde eller bruke den nye?

Men tar meg friminutt nå,så blogger jeg når vi først har kommet hjem;)

 

Har laget en header,men vet ikke om jeg skal bruke den?? hva sier du?

Ingen kommentarer

Linn - Hund, foto og hverdag

23.04.2012 kl.11:54

Lykke til med jobb søking begge to =)

Liker den du har jeg =)

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny