DESIGNHJELP

Før og etter bilde + anbefaling av hårkur/etterbehanling!

Hei,da var jeg ferdig i dusjen og har fønet håret=)

Først vil jeg anbefale dere som skal farge håret å bruke syoss farging,forde etterbehandingen der gjør håret SILKEMYKT! jeg har ekstremt slitt hår,og dette er det beste jeg har vært borti.og jeg har prøvd noen hårkurer og behandlinger for å si det sånn...og fargen koster bare 60kr :O men er ikke beste butikken man får tak i den da...europris.hehe.men fy søren og bra den etterbehanlinga var!!man trenger bare en liten dært i hånden ca et kronestykke(for som har kort hår) og like mye som en femkroning for de med litt lengre hår,så man kan bruke den flere ganger!!:D farginga var også grei(bedre en de fleste) og her får dere før og etter resultat..trenger bare bruke den en gang til eller bleike;)

 Fargen jeg bruke het FROZEN PEARL BLOND!! men finnes i mange andre som rød,brunt,svart osv osv en farge for alle;)

 

FØR:

 

ETTER(mobil og cam bildet):Cam. ser nesten grått ut.men er bare littegranne(formye) gulskjær i håret nå. så bleiker nok en gang til ja,så bruker jeg sånn blåshampoo etterbehandligskur som fulgte med en bleikepakke en gang;)


Mobilbildet..har ikke fiksa meg eller noe,bare føna håret,og det er SILKEMYKT!:D akuratt som å kjenne på et babyhår jo!(forutenom litt i tuppene da,selv om de bedra seg også.)

Så¨anbefaler dere å bruke SYOSS farging;)

 

Q:Hva syns dere?

Q: har dere planer om å prøve den?

Ingen kommentarer

staybelive

08.05.2012 kl.19:59

(Y)

odaiv

08.05.2012 kl.20:49

Så fint :)

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny