DESIGNHJELP

The fluffy hair day!

Ja,da var morgenstunden her da dere!

For dere som følger bloggen min har kanskje en liten fornemmelse at jeg kanskje ikke har sovet i natt ? jeg pleier jo aldri blogge så "tidlig" med mindre jeg ikke har sovet.hehe...

Har hatt en følelse at håret mitt er fluffy etter at jeg dusja i sta!:c *Må dusje igjen!* 

Har jo ikke bedrevet så ALTFOR stort forutenom at i går så farget jeg håret til gutten min,dere skal snart få se resultat. Og etterpå skal dere få se resultatet av øyenbrynene mine orentelig. Og faktisk (...igjen...) bleket håret mitt,så trur ikke det går ann å få det lysere uten å miste håret...er bare sår i hodebunnen nå,skal jo sefølgelig ikke farge/bleike noe mer,med mindre det er snakk om etterveksten da..er jo ikke noe pent om håret mitt er kommunegrått/møøøørk blondt øverst og platina nederst? nei det går ikke.Har tatt meg til tanken at når jeg ikke vil ha platinahår mer så vurderer jeg å farge det slik at det ser naturlig ut,litt mer min naturlige hårfarge? men jeg er ikke helt sikker ,forde jeg syns det blir så "vanelig" ! men skal jo heldigvis ikke forandre farge på håret før sommeren er over.Hvis dere lurer på hvorfor jeg bleiket håret mitt er forde jeg fikk fargen til kjæresten min i håret...litt små flekker her og der? NEI,da bleiker vi håret!

Fått ryddet rommet litt har jeg gjort også,har tatt bilder av "sminkebordet" mitt...men har vært så UTROLIG på latsiden de siste dagene(uken) at jeg har bare ikke giddi,men dere skal få det bildet etterpå også.Merker også nå at blogglysten har kommet litt tilbake,men den er ikke heelt der ennå.Jeg fikk også gjort litt hjemme i går,fikk ryddet på kjøkknet,tatt oppvask og ryddet på rommet.Har tilogmed klart å miste en del av tannen min for noen dager side,det er ikke synelig...men jeg merker det likevel!

Nå i dag så skal jeg og kjæresten min først ut en liten tur,når vi kommer tilbake igjen så skal jeg sove!Jeg har jo ikke sovet i natt.Eller retteresakt,skal jo prøve å være våken så lenge som mulig da,før jeg sovner.

så får vi se hvordan dagen utvikler seg!

Gidder ikke fikse meg så veldig,i og med at det bare er en snarvisit!så blir vel joggebukse,singlett og en genser,og sko ? haha,ikke glemme undertøyet da!

Blogginnlegget ble påbegynt i 9tiden,haha!Bruker goood tid,hehe!

 

-Har du sovet i natt?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny