DESIGNHJELP

Sluttresultatet på håreksprimentet!

Da var det kvelden igjen da!

Vi voknet i 7'tiden av at jeg ble oppringt,så da sto vi liksågod opp.Også er det oss det er snakk om så da ble det bare å kose seg,hehe.

Nå litt lenger ned i innlegget så ser dere håret til kjæresten min halvferdig,er ikke så lett å ta bildet når det ikke er sol som skinner på rødfargen hans nå..han har jo svart med røde tupper. så da blir det bare seendes svart ut:c fargen får dere se en annen gang.Dere skal også få se bilder av "sminkebordet" mitt.

 

Først sminkebordet.


Her er det mye rart ja,og ja det bildet i speilet(på siste bildet) så er det gutten min da han gikk i 10klasse eller no.

Helt til høyre på siste bildet er en liten del av filmene til meg og gullet! Og for dere som kanskje inntreserer dere for det:

Og dette er sefølgelig ikke alle filmene,men så og si;)

 

Så kommer håret;)


Her er håret hans før vi farget svart i det.
Og det var ikke bare håret hans vi farget nei,her farget vi alt som var av hår...Jeg for min del skjønner ikke hvordan han torde å gå ut "sånn",altså med fargeflekker av rødt rundtomkring.

Men etter alt sammen,så så det sånn her ut:


Haha,ser for alt del ikke bra ut!!!skummelt,men iallfall så ble resultatet bra;) jeg VET man ikke skal gjøre sånn,bare kun farge håret...men jeg kunne ikke dy meg,og jeg fikk lov så da er det greit ,så jeg bare bokstavelig talt brukte 2 sekunder på å få klædda dette rundt i ansiktet hans,derfor det ser sånn ut.Og snart så skal skjegget bort også(håper jeg!) savner han uten skjegg...selv om jeg digger skjegget!

Og som dere sikkert ser så er fargen i her...det har ikke blitt skylt ut ennå!Og det ser IKKE  sånn ut nå;)jeg er faktisk utrolig fornøyd med resultatet faktisk,men kunne latt være å "miste" flasken oppi hodet hans slik at det kunne blitt mere rødt.?Blir vel ikke så lenge igjen nå så blir det litt rødere? Og for dere som lurer "JA,jeg brukte de fargene som står på bordet til venstre på øverste bildet!"

 

For dere som ikke har sett meg på lenge....slapp av! her er et bildet av meg ;)


Bildet er tatt i går,etter bleiking.
Ikke verdens peneste bildet,men dere overlever.

 (PS:se i speilet bak meg,rosa truse<3)

-Har du bleket/farget håret ditt noen gang?

!!!OG DERE MÅ IKKE GLEMME KONKURRANSEN MIN!!! (Trykkbar link!)

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny