DESIGNHJELP

Et gammelt bildet av meg + "dem ødela ALT!"

dagen i dag var faktisk ikke så ille till tross for at den var kort,har i grunn bare daffet rundt i dag, både jeg og kjæresten min!

Fra vi våknet og til nå så har det ikke skjedd så mye,så fant ut at jeg måtte gjøre noe tilslutt,og fant ut at vi lager vaffler!Ommenom ^.^

Må bare si at jeg er så utrolig glad i det mobilkameraet mitt altså,hehe!

Det er altid godt med vaffler,men altså....midt på natten?... jaja,vil man så må man!Sto der en liten tid,før jeg fant ut at jeg ville gjøre noe annet så jeg tok meg faktisk tid til å rydde i og på kjøleskapet(på kjøleskapet=magneter osv. )
Men hvem er så merkelig at dem rydder i kjøleskapet kl 3på natten? jo,det skal jeg fortelle deg! det var meg det..det tok jo ikke så allverdenstid,klarte faktisk å glemme vafflene innimellom..!

 

EDIT: så mye bedre ut nå en før jeg gjorde det,og fant ut når jeg gikk inn på kjøkknet så hadde mamma tatt ned så og si alt! og alt sammen som dere ser på bildene,hang der fra før!:(


Oh,yes den persjonen i orange på det bildet der....JA,det er MEG! for noen år tilbake.litt lenger ned her får dere se et bedre bildet av bildet.skulle så ønske jeg hadde et kamera,eller jeg har jo det...men det liksom...litt...sånn....gammelt??:P haha,fantastisk må jeg si..men bedre en mobilen.vet ikke helt hvor jeg la det sist,men skal finne det for å gi dere bedre bilder.Et mobilkamera ødelegger jo alt som heter kreativitet og inspirasjon,som da rettere sakt vil si DÅRLIGE bilder...om jeg skal være direkte! 

Når jeg fikset utenpå kjøleskapet så fant jeg en sitat jeg "klistra" på for en stund tilbake som jeg vil vise dere! måtte jo bare henge DENNE der da!=)

For dere som ikke ser helt hva det står så skal jeg si dere hva det står! ; De galne har mange artige stunder,som de vettuge går glipp av!

Hehe,syns det er litt kul jeg;) kjenner meg igjen der ja,faktisk begge veier!Men tenker nok jeg tar kvelden her ja,døgnrytmen min har blitt helt på trynet! sånn kan vi ikke ha det,dette skal fikses opp i !

Forde,tenk at vi er i starten av JULI!! Og man burde vel snart kunne kalle det sommer,tiltross for dårlig vær,som er så koselig her i "kalde" nord! jeg syns det er egentlig varmt i norge jeg...kan si det på denne måten da ; det er varmt i norge,men det er ENDA varmere i andre land.

Det har jo regnet i nesten etsett de siste sommerene nå! men nå skal jeg NYTE hver minste lille sol glimt jeg kan få,hehe...men da må døgnrytmen på plass igjen ja,og det er derfor jeg vil få fikset den,slik at jeg kan få med meg dagene fra hverfall kl 9 om morgnen,fram til jeg skal legge meg...i steden for å stå opp kl 17-18-19 og så legge seg igjen kl6-7 på morgnen. så blir vel å sove et par timer nå,så opp;)

 

Men nå skal dere få det vakreste bildet av meg noen sine!!Eller det er jo ikke stygt akuratt,men kunne iallfall latt være å være orange.


det eneste jeg faktisk savner er håret...:( og tennene mine!!  *(ja jeg har hatt mye lengere hår en det der også. og ja det er MITT hår,altså ikke extensions!)*

Naturlig hårfarge også;) yey,kummunegrått! kunne ikke fatte at jeg faktiskt gikk kledd SÅNN DER!!:s uff,Orange er en farge jeg ikke er så begeistret for!

Eller retteresakt de 4tennene mine.

1.for en tid siden skulle jeg skulle få regulering(bildet tatt lenge før reggis) og da skulle kommunetannlegen faktisk trekke 2 tenner på meg, "hoggtennene" øverst(andre tann ved siden av fortann!) forde det viste seg å være et sett med tenner for mye i munnen min.de to tennene ble trekt,og jeg skulle få regulering.Jeg likte det ikke,men jeg ville!Fikk da beskjed om at denne reguleringen skulle trekke sammen "hullet" der hvor tennene hadde vært.Og med trekke sammen så mener jeg TREKKE sammen,at tennene trekkes mot hverandre.Jeg skjønte jo hvorfor ikke de tennene skulle trekkes?jeg hadde ikke tatt skade av dem i mine 14år(den gang) så hvorfor skulle jeg plutselig gjøre det? jeg ville det jo ikke,men jeg gikk med på det.så da ble de trekt...savner dem,skjønner ikke hvorfor disse skulle vekk! "hullet" på begge sider er åpent,fikk det jo aldri tettet igjen,det er plass til to tenner der fremdeles når jeg kjenner med tunga.

Poenget ; Dem trakk to tenner forde det var et sett formye,jeg ville ha dem der...nå så mangler jeg bare to tenner,noe jeg ikke er fornøyd med! dem fikset ikke opp etter seg!!!

 

2.når jeg skulle få reguleringen så tok reguleringstannlegen å slipte vekk disse "hoggtennene" mine helt flate,UTEN Å SPØRRE MEG FØRST! noe jeg syns var UTROLIG uakseptabelt! jeg ville ha dem,de var søte...små...og spisse!(se på bildet over) Altså disse "hoggtennene" mine er står ikke der hvor de skal,de har nemelig tatt plassen til de som egentlig skulle stått der..Altså jeg er født med en tannstilling med en vri,skal vise dere et bildet så dere kanskje fortstår ;

(Fra: google)
Poenget ; er at tennene mine ble slipt ned uten å spørre meg først! og HVERFTALL når det gjelder "hoggtennene" for mine var fine og spessielle(som du sikkert kan se forskjell på ,av bildet over med mine tenner...og det bildet rett over her med normale tenner) og ja ....ALLE tennene var ferdige utvokst! .
JA,jeg har vært hos tannlegen etter dette.

 

Kan med hånden på hjerte si at ALT blei ødelakt!!!tannlegene rettogslett fucket til alt,tygger ikke like bra som jeg gjorde tidligere.Eneste tannlegene har klart i kjeften min i alle år er å ØDELEGGE!Dem klarer jo ikke tette et hull en gang!Er det noe som irriterer meg så er det det.og dette gjelder ALLE tannlegene som har vært i munnen min.Dem klarer ikkeno,vil ikke til tannlegen igjen.

Og jo en ting til...etter reguleringen så ble tennene mine SKEIVE igjen av seg selv! snakk om å drite penger ? egenandel på 10'lapper! jojo,mammaen min kunne heller kjøpt seg noe fint for det i steden for at det blei spylt i dass som dette...Tennene mine var faktisk bedre FØR regulering,etter at tannlegene begynte inni der er alt blitt herpetisert!Blir så lei meg hver gang jeg ser meg selv på bilder eller i speilet og smiler....når jeg ser hvordan tennene mine ser ut nå! Blir også utrolig lei meg når jeg ser bilder av hvordan tennene mine så ut FØR regulering!

Jeg har da som sakt,hatt dårlig erfaring med tannleger og alt det der.

 

sittet med innlegget i litt over 2'timer,så er vel snart på tidet å kaste holdet ned på puta tenker jeg!hehe.

"Dette var ikke no klage innlegg,aner ikke hvorfor jeg begynte å skrive om tennene mine...hehe!det bare kom."


-Har du eller har du hatt regulering ? eller kanskje du skal få ? fortell meg,jeg vil vite!

-Om du har hatt regulering,fortell meg DIN historie ?

Ingen kommentarer

Iselin (Boyoy)

04.07.2012 kl.18:00

Hej, forresten en klapp på skulderen for sykt langt og bra innlegg!♥

Jo, det jeg skulle si var at jeg har også trekt 2 tenner :D , men nå har jeg regulering da, og jeg skulle liksom dra "hoggtennene tilbake først, også de 4 fortennene etter ;)

Jeg har ikke hatt regulering så lenge, men det har forandret seg MYEEE !

Hehe, ja jeg ville bare kommentere noe, så det ble dette, haha xD

-Klem Boyoy (Iselin)♥

Mariella

05.07.2012 kl.02:14

Boyoy: hehe;)

Live - Let go

05.07.2012 kl.17:28

Ugh.

1. Grunnen til at tennene dine ble trukket var mest sannsynlig pga munnen din hadde for liten plass til de du hadde fra før, og til visdomstennene kommer. Det er helt normalt å trekke 2-4 tenner (2 oppe, 2 nede). De blir trekt sammen, men det vil naturligvis ta tid.

2. Jeg har ikke sett en eneste person som har hatt regulering som fremdeles har markante "hoggtenner". Ergo; Helt normalt å slipe dem dersom det er mulig. Det var nok standard prosedyre, og derfor ble du ikke informert om det fra reguleringstannlegen.

3. Selv om reguleringen er fjernet, må du likevel fortsette med å vedlikeholde tennene dine, ellers vil de gli fra hverandre igjen, eller bli skjeive. Dette innebærer å bruke den platen om natta, og eventuelt "lime" på en liten strengt bak tennene nede for å holde dem på plass. Tannhygiene er utrolig viktig.

Så hvis du syns de gjorde noe grådig feil, får du kontakte tannlegekontoret og klage.

Mariella

05.07.2012 kl.19:19

Live: har klagd flere ganger.men tennene mine får bare være som de er.fåkke noe hjelp så.

reguleringstannlegen sa at jeg aldri skulle tilbake til han igjen. som i "hit kommer ikke du mer!"
og jeg gikk ikke med reguleringen helt ferdig,og fikk ikke noe gom eller noe...som jeg skulle hatt.jeg måtte ta av reguleringen selv,pga jeg ble mobbet/slått i ansiket,og var på vei til kjøttsår,så måtte ta den av...midt under behandlingen,og jeg fikk ikke satt på noen annen,selv om jeg hadde med meg reguleringen ned for å sette det på når såret i munn hadde grodd..dette var snakk om SKIKKELIG flenge!

og jeg hadde bare regulering oppe,trengte ikke nede...og fikk ikke noe plate eller noe,fikk ikke strikker,ikke voks eller noe under hele behandlingen...selv om jeg kanskje hadde trengt de strikkene.
og jeg kjenner ingen andre som har blitt trekt tenner på sånn og etterpå så skal reguleringen "tette" sammen hullet/dra tennene sammen.
Og så og si alle jeg kjenner som har regulering har fremdeles "hoggtennene" :P

Live - Let go

06.07.2012 kl.01:20

Da har du jo forklaringen på hvorfor tennene har blitt skjeive; Du hadde dem ikke på like lenge som du i utgangspunktet skulle, så på en brutal måte er det din egen feil. Ikke det å bli slått og alt det der, men at du fjernet den før endt behandling. Tviler på at tannlegen var så fornøyd, og tviler på at du var så fornøyd.

Jeg hater forresten font typen du har valgt her på bloggen :p

Mariella

06.07.2012 kl.02:45

Live: jeg skulle jo ta den av om et par uker uansett...så syns det var dårlig gjort at jeg ikke fikk noe gom,for å opprettholde stillingen!

jaja.hver sin smak!;)

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny