DESIGNHJELP

Frivillige på slottsfjell!

Heihei,må bare beklage sykt dårlig blogging fra min side...men det har vært litt vanskelig å få det gjort pga jeg jobber på slottsfjellfestivalen!

Jeg og min kjære har vært hos tante og onkel i tønsberg siden natt til torsdag,og her skal vi bli til i morgen.Jeg og kjære jobbet på torsdag fra kl 08:00 til ca 17:00 .Vi sto å tok i mot bagasjen til de frivillige og svarte på spørsmål hvis det skulle være noen av dem,når vi var ferdige så var det ned å skifte så opp igjen å høre på seigmen! I går så jobbet vi ikke i det hele tatt,men vi var der opp og hørte på WOLFMOTHER og CHASE & STATUS,må virkelig innrømme at Chase&Status var bra live og samme var wolfmother! Spesielt når man sto trøkt oppi bassern på høyre side!

I dag så skal jeg og min kjære på jobb kl 16:00 og slutter 00:00 og etter det så er det rett hit igjen,tenker jeg.Skal spørre hu ene sjefen min om vi kan få en pause ca kl 22:00 forde da begynner AUTOLASER på P3 Urørtscenen.Og det vil jeg IKKE gå glipp av!!!

 

Da jeg og min kjære jobbet på torsdagen,tar i mot bagger/sekker...delte ut regnponchoer og svarte på spørsmål.

 

 

Men fy søren å HENSYNSLØSE folk nå om dagen er,spesielt på kvelden...altså selv om man er full,så går det ann å ta hensyn til biler altså! Det skulle vært mere politi og vektere der,for å passe på babyene!Jeg vet at når jeg blir gammel nok så kommer jeg til å være vekter hvert år(prøve i allfall.)

Folk burde ha mere respekt,folk som kommer langveis fra trur sikkert at hele tønsberg er festivalen....men det er IKKE det!! så slutt å ødelegg byen vår,hva er vitsen....!!Dere er voksene,til og med "barna" som er på festivalen er mere "voksen" en de voksene jo...de kaster iallfall ikke fra seg så mye søppel og er så hensynsløse og raserer byen!!

 

Men nå skal jeg få kommet i gang her,forde nå er det ikke så lenge til vi skal på jobb! Bilder og videoer kommer senere,låner pcen til tante... Og tar jeg ikke helt feil så er dette det siste blogginnlegget før i morgen,skal prøve å skvise inn et når vi har kommet hjem fra fjellet!men kan ikke love noen ting!

 

-Har du/er du på festivalen?

-Jobber du frivillig?isåfall med hva?

Ingen kommentarer

Molly

21.07.2012 kl.14:18

Åh, var på fjellet på torsdag, var helt fantastisk, beste dagen jeg har hatt på lenge. Vurderte å melde meg som frvillig også, men endte opp med å kjøpe dagspass til den dagen jeg ville mest på istedenfor. Kanskje jeg melder meg frivillig til neste år!

Mariella

21.07.2012 kl.14:47

Molly: så bra=) jeg anbefaler deg og melde deg som frivillig,det er utrolig koselig og hvis du har lyst så kan du lese på bloggen våres www.slottsfjellkompis.com ;)

Molly

21.07.2012 kl.15:06

Ja, det virker veldig hyggelig! Skal sjekke ut bloggen <:

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny