DESIGNHJELP

Rise and shine!

God morgen,eller skal jeg si god natt?

 

Jeg har ikke fått sove,bare savnet kjæresten min...Det er så trist uten han,det er han som får meg til å føle meg trygg,men da trenger jeg hans nærvær!Håper det ikke er så mange dagene til jeg ser han igjen.

 

Er utrolig trøtt men får likevel ikke sove,og forde jeg savner kjæresten så har jeg fått "ryddemani"? bare plutselig begynner å rydde i skoffer,klesskapet hele rommet nesten!Uff,bra det ble ryddet da.Ligger i grunn bare å tenker nå,har vondt i hodet....i dag også! Lars er høydepuktet i livet mitt,og det kommer han altid til å være. Men fram til kl 3 i natt satt jeg bare å gamet bulletstorm på xboxen,har kommet ganske langt nå...men orker ikke spille videre,orker ikke være på pcen...så jeg skal prøve å sove snart,trur det kan være en god idè! Har også ryddet litt i bildene mine på facebook,hehe..var nok litt på tide det gitt.

Men når vi først snakker om facebook,så for dere som har facebook så kan dere bli medlem av facebook-gruppen til bloggen min HER!Så dere kan følge innleggene mine og prate med meg...osv. Dette innlegget blir ikke så langt iogmed at jeg ikke orker å skrive egentlig,men ville gi dere et innlegg nå...for jeg får jo ikke skrivd noe mens jeg sover,og er nok ikke våken før senere på ettermiddagen!

 

Så da vil jeg bare si god natt og at det kommer nok et bedre innlegg senere i dag! ;)

Ingen kommentarer

~

07.08.2012 kl.17:32

skjønner følelsen din :/<3

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny