DESIGNHJELP

Sveiset på hår!

Heihei

 

I dag har jeg hatt ei veninne og kjæresten hennes på besøk for å sveise hår!Det var min veninne som skulle få sitt hår sveiset på,jeg har aldri sveiset hår før så dette var skremmende! men fy søren og lekende lett det var,skjønner ikke at frisører trenger flere år skole for å kunne få lov å sveise på hår! haha,kjæresten min sa jeg gjorde det helt riktig...akuratt som frisør veninnene hans gjør! så regner med at det var riktig.Jeg ble iallfall førnøyd med resultatet,samme ble veninnen min.Lærte meg noe nytt i dag også,var jo så nærvøs at jeg skalv i starten men så gikk alt sammen lett,og folk sier det er vanskelig? haha,er jo vanskligere å sette opp håret med hårspray jo!(var bare en betegnelse!) Brukte 2-3 timer på ca 100fester,så var det bare ca 20 igjen som veninna mi skal sette litt rundt omkring selv.Har ikke noe bilde av det foreløbig.

 

Det værste var at jeg fikk etterhvert kjempe vondt i ryggen! Uff,jeg som har et indre ønske om å bli mekanikker/frisør.Det går jo ikke an om ryggen min er sånn.:c Men allfall resten av dagen så har jeg bare ligget i senga,ryggen var så ille at kjæresten måtte hjelpe meg i seng i sta,haha! Teit at jeg må slite med ryggen,også i så ung alder? herrgud,håper jeg får fikset den snart! Sitter å lurer på om jeg skal sveise på hår selv etterhvert også? eller om jeg skal spare,er ikke helt sikker! Savner det lange håret jeg hadde når jeg var liten,det var LANGT altså! Men nå skal jeg høre på musikk på spotify og se på kjæresten spille xbox og loke rundt på nett.

Vil også vise dere to bilder.det første er det første bildet jeg tok med denne pcen,og det andre er sefølgelig det siste! se på FORANDRINGENE! fikk pcen i fjor høst!

Haha,det er ikke et spørsmål om hvilken av bildene jeg ser best ut på! Det øverste så ser dere jo hvor sliten jeg var når jeg først møtte kjæresten min,og se hvordan jeg har blitt etter nesten et helt år sammen med han! :D Elsker deg kjære ;*<3

 

-Har du prøvd nail hair før?

-Hvem satte det på deg?

 

Ingen kommentarer

englebaasj

01.09.2012 kl.19:53

nei har ikke prøvd det før, men har veldig lyst :D

Mariella

01.09.2012 kl.19:59

englebaasj: Det var ganske lett å sette det på,men vet ikke hvordan det er å ha det på da x)

englebaasj

01.09.2012 kl.20:01

sikkert mye bedre en å ha masse spenner i håret xD

Mariella

01.09.2012 kl.20:02

englebaasj: Ja det er nok detx)

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny