DESIGNHJELP

Nå trenger jeg DERES hjelp!

Dagen i dag gikk ut på å vaske opp,jeg og kjæresten deler på den oppgaven,en vasker/en tørker...så omvendt! Og å møte mamma,for nå har hun kommet hjem etter noen dager hos kjæresten sin..Ble overasket da jeg så henne,plutslig hadde hun en søt liten pannelugg,og litt kortere hår.Skikkelig søtt syns jeg,mamma kler sånt...alt kler jo den smukke!:) Men når jeg møtte mamma så hadde hun vært på butikken og handlet,så hun fikk bærehjelp hjem(pakkeselet,det er meg!) .disse posene var litt tunge,så når vi først kom hjem så var jeg sår inni henda mine,og er det ennå.var så irriterende når jeg bærte at jeg måtte ta av meg forlovelses ringen og legge den i lomma.hehe!Da hjelper det med en god lotion,føler meg mye bedre inni henda allerede!;) Så resten av dagen skal jeg bare støvsuge og slappe av!

 

Men over til overskriften.

jeg trenger deres hjelp nå,jeg begynner og miste VELDIG mye motivasjon til å blogge..jeg får NULL respons av dere!! mange lesere(over 50) men INGEN KOMMENTARER,nei nå gidder jeg snart ikke mer...hvis ikke dere begynner og kommentere her altså!!! Jeg har hatt blogg siden 2008-2009 og jeg kan jo bare si at jeg har ikke fått så mange kommentarer siden da!Og nå begynner jeg å bli dritt lei,jeg blogger ikke bare for meg..men for dere også,og da kan dere gi respons syns jeg! Og da mister jeg UTROLIG mye motivasjon her,det blir som å snakke til en vegg! masse lesere men 0 kommentarer!!

Kom igjen folkens? dere begynner vel ikke å bli feite,late soffagriser som ikke orker og ta seg 2 min og kommentere?

(Fra:google)

 

VIL DERE FKS. AT JEG SKAL HA EN SPM.RUNDE?

Ingen kommentarer

du må ikke slutte å Blogge <3

Mariella

11.10.2012 kl.19:03

Malin,englemamma til lillegull: vet ikke,det får leserene avgjøre! :) <3
jeg leser bloggen din hverdag flere ganger om dagen.. <3

Ruth - 18 år og mamma

11.10.2012 kl.19:35

Du må ikke slutte å blogge da:) du er flink! :)

Mariella

11.10.2012 kl.19:47

Ruth: Jo tusen takk! men det er jo bare leserene som kan avgjøre,er ikke noe morro eller motiverende når du har mange lesere men 0 kommentarer!:P

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny