DESIGNHJELP

Nytt familie medlem!!

Heihei,sorry for at jeg er virkelig på latsiden når det gjelder blogging,..men det er ikke altid like lett når jeg blir utrolig trøtt og slapp på høsten.

Men til overskriften,i dag har vi fått et nytt familie medlem her i huset,man kan nesten ikke tro det men det er en JENTEPUS.mamma syns det blir litt for mye med fire katter her,det syns jeg også....så det blir nok at vi gir bort den ene pusen som er her fra før av til kjæresten hennes!

Det begynte med at jeg forelsket meg i henne når hun ble født,jeg ville så gjerne ha henne...men den gangen så ville broren til kjæresten min beholde henne(jenta kommer fra mammaen til kjæresten min)Men når vi var der denne uka som var nå(fra lørdag til i dag.som også er lørdag)  så ville dem ikke ha henne,for de fleste kattenene skal bort,det er 5kattunger og mamma pusen,det var 6 før jeg tok med en hjem.Men de kan ikke ha så mange av dem iogmed at nå har mammaen til kjæresten min begynt å reagere på katter,men det var ikke det som var grunden til jeg tok henne med hjem,og grunnen skriver jeg ikke her...det er for privat.!

Men transporten hjem i dag gikk greit,reise fra larvik til holmestrand...noe som har ca 2 timer før vi er innafor døra her hjemme.Vi blei jo kjøre fra Tjølling til Larvik tog stasjon av en veninne av mammaen til typen. så vi rakk toget,pus syns jo alt var skummet da...Sefølgelig det var jo nytt for henne..men hun fikk sitte inni jakka til kjæresten min i setet ved siden av han. og vi "la jakka rundt henne" så hun ikke ble distrahert av alt det andre som skjedde på toget.

Lille jenta<3

Hun oppførte seg EKSEMPLARISK hele turen,prøvde ikke å stikke av...majuet ikke,ikke hyperventilering eller noe...bare ligge å male,kikke rundt seg og kose seg!Det er ikke ofte du ser at en pus er SÅ rolig under transport for første gang.Jeg har aldri sett en katt som er så rolig under transport,og for de som lurer så ble hun født i sommerferien en gang :)

 

Vi tok bussen fra byen her og opp på fjellet(ved kiwi) så gikk vi hjem,hun fikk jo lov å sitte inni jakka mi da sefølgelig


Hehe,ei litta tulle!:) Når vi kom hjem så var rett opp i senga å kose,hun fant sin plass i vinduet med en gang...hun fikk ei kattekasse på rommet(forde dem går på do inne der hvor hun bodde,men det skal det bli slutt på) og ei matskål med mat og vann,og bare for kosens skyld så fikk hun en liten skål med melk! Nå har hun bare ligget og koset seg i senga med oss siden vi kom hjem,så hun har funnet sin plass.

 

Skjekk ho koser seg a!


Ei litta tulle som fant seg til rette gitt!:)

 

Hun heter foresten Nita og hun hilser til dere alle lesere der ute!:) (hun het Finnish tidligere...stygt navn på ei pen jente!)

 

-Har du katt?

-Hva syns du om henne?

-Likte du bildene?

 

Ingen kommentarer

mylife1995

28.10.2012 kl.23:15

kjempe søtt katt :) blir glad for en kommentar tilbake på bloggen min? :)

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny