DESIGNHJELP

Rise and ...snow?

Halløys,ja i natt begynte det å snø her i holmestrand da ..det snør ennå,eller jeg kan jo ikke vite om det er ennå,for alt jeg vet kan det ha stoppet en time eller to i natt.Her i dag så voknet vi at lille nurket skulle ha kos,og OT ringte...for de som ikke vet hva OT er så er det "Oppfølgingstjenesten" .Jeg skal i et møte med sjefen på kiwi kl 13 i morra,sammens med hun damen fra OT som har meg. Så får håpe det blir der jeg jobber tre ganger i uke,jeg kommer til å få 4500kr ca i mnd,får da utlevert 2.000-2.500kr annenhver uke,som vil si halvparten av det beløpet jeg får i mnd. Da vet jeg det blir å spare til extensions,enten TAPE eller KERANTIN!. Og kommer til å ha en annen farge på hodet,som jeg endrer allerede i dag...tenker jeg?

Det snør ganske tett nå,og jeg og kjæresten som skal til tønsberg noen timer etterpå...usj,da blir det første gang jeg går ut i snø igjen da.Ikke det at jeg ikke liker snø,men alle har vel hørt ordtaket ".....dårlig med klær!"? hehe,ja der har du meg.Men,da må jeg jo si med en gang....bra det ikke regner!!

Gjett hvem som appsolutt hver dag må vekke oss får å få morra kosen sin da!:) Hehe,lille prinsesse Nita<3

 

I dag skal jeg og min kjære til tønsberg som jeg sa,blir å kjøpe noen filmer på gamestop til 100kr for 5filmer. Jeg er sulten!!

Fram til vi skal begynne og kle på oss og sånt,så skal jeg bare ligge i senga og kose meg,klokken er jo 10 på tolv nå.og pengene kommer ikke før halv tre..så jeg har da litt god tid,kanskje sette på en film...det var en film jeg ikke fikk sett helt ferdig i går(men jeg har jo sett filmen før) og det er "Luftslottet som sprengte!" vi så alle tre filmene i går,bare ikke hele den siste.Jeg skulle gjerne hatt bøkene også,er veldig glad i de filmene der.!Men over til noe annet, det er bra det snør så "tidlig" for da forsvinner ikke snøen så sent heller,jo tidligere den kommer,jo tidligere forsvinner den! Og vi må kjøpe nytt duftlys etterpå,puseleke...noe hun kan sette tenna i,det klør jo! jeg grøsser,det er litt kaldt her!

Når jeg er ferdig med dette innlegge skal jeg kle på meg litt,ligger i bar overkropp...så skal jeg lage meg et glass sjokolademelk,eller kakao..og lage meg noen brødskiver!!

Dette overasket jeg kjæresten min med i går til frokost:!

Det var jo trossalt søndag!:)

 

Men nå,nå skal jeg fikse noe mat til meg og frøkna mi...så vi blogges senere i dag!;)


Her ligger frøkna akuratt nå! <3

-Hvordan skal din dag bli?

-Snør det hos deg?

-Hva syns du om snø?

-Hva syns du om frokosten?

Ingen kommentarer

ISOT

29.10.2012 kl.20:37

snør ikke akkurat nå, men har snødd mye i det siste så ligger et tykt lag på bakken. noe jeg ikke har noen ting imot for jeg elsker snø! :p

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny