DESIGNHJELP

Jobben min!

Sorry ass folkens,jeg har ikke sluttet å blogge! men om ikke så mange dagene så blir det en pause tror jeg....så er dere sikkre på det iallfall!

God morgen folkens:)

På mandag begynte jo jeg på jobb,og jeg fikk faktisk lov å gå kl 21 i stedenfor 23.. skal si jeg koste meg veldig,og jeg trener jo musklene i armene da,merket jeg var støl i dem i går ja! Og sånn ellers i går så har jeg ikke fått rukket å blogge så mye,har så vidt fått lirka meg inn på pcen,for jeg har hatt andre ting å gjøre her.

I dag skal jeg på jobb igjen,kl 9. Lurer på hva vi skal i dag,vi tok jo såogsi all vareleveringen på mandag...men det blir sikkert litt av det i dag også! MEN,ryggen min er ikke så glad for at jeg har fått meg jobb,hehe....BAD BACK! Den var apsolutt ikke sammerbeidsvillig etter kl 18 på mandagen,men det gikk greit likevel...måtte bare sette den tempo et PAR hakk! Og sånn ellers i dag skal kjæresten i møte angående jobb osv. kl 10,så det blir bra.Jeg slutter jo 15 i dag,så blir nok rett hjem å sove....vet ikke om jeg blogger noe mer i dag,men jeg skal prøve.Blir ikke så mye bra blogging da i såfall.Her sitter jeg med en liten gravefrøken,Nita(pusekatten vår) er helt opphengt i å grave,hu gravde akuratt i doen sin...og nå graver hun rundt matskålen!rydde opp...

Men nå skal jeg få gjort meg klar,bodylotion og neglfil er en fin ting å ta med seg på jobb(om du jobber på butikk) om du er jente!Så dette skal bli med i veska i dag.Men nå er det bare fem min til jeg skal vekke kjæresten min(07:55),så jeg får vel gjort det jeg skal kanskje ? Tid for sjokomelk og frokost!

Blogges senere en gang folkens ;)

(Bildet tatt på mandag!)

Og NEI,jeg går ikke på skole for de som lurer,jeg har friår og jobb i stedet!

 

-Har du jobb?Hvor?

-Jobber du i butikk?

 

Ingen kommentarer

suah

07.11.2012 kl.08:07

God morgen til deg :)

07.11.2012 kl.10:30

Kjempe fine blogg å fine bilder

Hadde blit glad for en komentar på min blogg ;)

Mariella

07.11.2012 kl.21:13

Anonym: Litt vanskelig når du verken har navn eller blogg adresse i denne kommentaren :) men takk :)

Mariella

07.11.2012 kl.21:13

suah: God morgen til deg også mutters!;)

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny