DESIGNHJELP

Juleoutfit 24.12.12

Hei,i går var det julaften! Jeg koste meg med familien. Vi var 12 stk. 10 voksene og 2 barn. Jeg fikk fire gaver,et sengesett,en toalettmappe med håndkle,parfyme og dusjsåpe.en kimono-kjole og 200kr,pluss den gamle senga til tante^^, hadde det koselig,men fy søren å trøtt jeg var!! Hadde bare to timer søvn natt til i går.maten var GOD, tidligere år har jeg ikke spist ribbe...men i år smake det RIBBE!! Og det var kjempe godt,heiv inn på tre pletter, så godt har julematen aldri smakt før!

Men over til juleoutfiten,jeg hadde på meg den kjolen i fjor-jul også..var et "haste"kjøp:p kjæresten min kjøpte den til meg,kostet i grunn 800kr men var på salg til 300kr. Blogger fra blogg-appen på paden så bildet kommer nederst i innlegget.akuratt nå er vi fremdeles hos tante og onkel,og i morgen skal vi på middag hos bestemor og bestefar!:-)
-hvordan hadde du det i går?
-hva/hvor mange gaver fikk du?

Ingen kommentarer

25.12.2012 kl.14:26

Søssa mi tør gå utenfor "normene" å kler seg svart.

Men nå vet jeg at Søssa mi er flink til å være seg selv

og dette er mer deg så ... Gratulerer med fint overstått feiring.

Megagad i deg.

Timmy Hope

25.12.2012 kl.14:27

Og den kommentaren fikk du seff av meg <3

Mariella

25.12.2012 kl.16:12

Timmy Hope: kler meg altid i mørkt så og si,uansett;) tusentakk^^
kjempefint antrekk ! :-)

Jeg fikk maange gaver, mye mer enn jeg hadde trodd egentlig. eller.. jeg og kjæresten min fikk egentlig ting sammen da, som vi trenger til leiligheten vår, så var egentlig ganske greit :-p

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny