DESIGNHJELP

Endelig TV og tannlege:s

Heihei.

 

I dag var montøren her og vi har fått KANALER!Weee.Endelig,har ikke hatt kanaler her i huset siden 2007?..den tiden alle måtte ha boks for å kunne se på tv.

Trur jeg ikke har vært så happy på lenge,endelig liksom!

Vi har viasatGull HD!

Vi skulle egentlig hatt canal digital,men montøren var syk...og vi ble satt på venteliste,maste og maste..men skjedde aldri noe! så da ble det viasat. og de 3første månedene fikk vi gratis av viasat,forde canal dreiv å røra.Noe som skulle blitt gjort etter sommerferien i fjor,men heldigvis fikk vi det nå! Det er så deilig,nå kan jeg faktisk tilbringe de siste dagene av vinteren med godt humør,INNE! Og jeg kan få sett på de programmene jeg gjerne ville sett,men har ikke fått gjort det forde vi ikke har hatt kanaler..!Vi fikk også med en viaplay boks på kjøpet,så vi kan se på filmer på viaplay på tven vår.Altså den tven er IKKE noe å skryte av,det er en type tv alle har hatt "Panasonic Quintrix" kassetv. Vi skal få fikset en annen etterhvert,men denne tven funker like bra,bare litt liten...men nå skal jeg ikke klage,for før den tven hadde jeg en tv som var 3 ganger så liten...og DÅRLIG bildet! sånn europris drit,var en gave!

Men nå? Nå er jeg fornøyd,alt som mangler nå er en playstation!

 

 

Senere i dag(kl 12) skal jeg til tannlegen en tur,ble innkalt her om dagen...håper det ikke er noen hull som må tettes,for de bare ødelegger munnen min..men bedøvelsen er deilig da,altså ikke det å sette den..for det er PAIN! Liker ikke at andre er i nærheten av meg med nåler. Men når den først funker så det ganske morro,hehe! Håper også at jeg ikke får beskjed om å ta ut tungepiercinga...en halvtime/time uten den så er den grodd igjen,og det vil jeg jo overhodet ikke!Selv om jeg tok den 30.mai 2012!

Hadde en i underleppa som jeg hadde i nesten 3år? og 3dager uten den,så var det hullet grodd igjen,søren å kjipt!

Ønsk meg lykke til da..hos tannlegen!:s

 

-Har dere kanaler?

-Hvor har dere fra?( viasat,canal digital osv)

-Når fikk dere det?

-Missliker dere tannlegen?

-Ødelegger h*n tennene dine?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny