DESIGNHJELP

Outfit 130409

Hei alle og en hver!

Er ikke såååå flink på bloggfronten som det jeg skulle ønske,hadde det skjedd noe i hverdagen min så hadde jeg vært det! men når jeg bare går hjemme å sturer hele tiden hver dag,så er det litt vanskelig...Men det kommer.

 

I dag når jeg og kjæresten min var en liten tur ute så møtte vi en koselig gammel dame,med en arm som ikke var helt bra utenfor butikken i sta.Hun lurte på om jeg og lars kunne holde hunden hennes mens hun var ikke på butikken,og klart vi kunne det!:) Når hun kom ut igjen,var hun så glad over at det fantes snille mennesker her i denne byen. Fikk masse ros over hvor pen og søt jeg var,og for et warp lars hadde gjort som fant meg(blei flau da ja!cx) Også syntes hun jeg luktet så super godt,hehe. Og lurte på ossen parfyme jeg brukte,og da ville hun kjøpe den samme. Så da fortalte jeg hva den het,hvor man kunne kjøpe den og hvor mye den kostet!Hun var overasket at den beste parfymen hun har luktet kostet SÅ lite(250kr) i forhold til dem hun kjøper(1000kr osv) Hun var skikkelig takknemlig for at vi var så snille!

En pratesyk eldre kjempe koselig dame,så vi ble stående å prate en stund før vi gikk hvert til vårt!:) Dagens gode gjerning! (Y) 

Men nå skal vi ut å grille,selv om solen har gått ned! hehe,kjøtt er godt uansett!Så da får jeg vise dere outfit bildene mine da!:)

 BATTERY FRESH IN MY ♥ ! <3
Siste bilde her så ser dere hårklippen min orentelig også,eller pannelugg er vel mere riktig !;P

//Genser: Mamma sin,trur hu brukte den når hun var ung.//Singlet: Cubus. S//Buske: Cubus. XL//Hårbånd ting: Cubus.50kr.//

 

OG her er et bilde som er tatt tidligere på dagen:

Meg og min kjære<3

 

Man ser at webcam tar klarere bilder i dagslys en lampe på rommet.!!

 

//Har du noen gang hjulpet en eldre person? isåfall,med hva?//

//Hva syns du om outfiten?//

Ingen kommentarer

Marius

09.04.2013 kl.21:08

cool^^

Terese

09.04.2013 kl.21:19

du er så søt du! <3

Mariella

09.04.2013 kl.21:37

Terese: Takk jenta mii,du også!;* <3

Mariella

09.04.2013 kl.21:37

Marius: Sant så sant!;)

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny