DESIGNHJELP

Vondt i "mamma"hjertet nå!

God morgen verden! 

(Første bildet av Nita her hjemme!)

I dag så skal vi ned på dyreklinikken og ..*gulp* sterlisere *gulp* jentepusen min!Gruer meg kjempe masse,lille meg kommer til å bli kjempe lei seg av å se henne dopet ned...Stakkars lille jenta mi! Men sånn er det når man ikke vil ha kattunger,noe som hu mest sansynelig har i magen sin nå...men forhåpentligvis så er de ikke levedyktige så de blir tatt i samme slengen,hvis ikke måtte vi betalt for avlivning av dem også. Snakker om å få vondt i mammahjertet a'gitt! spesielt når jeg vet hvordan inngrepet foregår!!!:'( Da er det bare å bite tenna sammen å hoppe i det,hun har time kl 12 i dag. Det er ikke noe smart å ha kattunger her vi bor uansett,så mange hjemmeplasser og fødeplasser...er jo kriker og kroker uansett hvor man ser hen. 

 

Så sitter nå her å prøver å "manne" opp hjertet mitt med litt musikk,huff ikke greit... Lille Nita jenta ligger ved siden av meg og koser seg skikkelig mye. :') Hun blir også 1år den 21.mai foresten,8dager før meg!


(Når vi hadde kommet hjem til holmestrand fra larvik!)Jeg vil jo ha kattunger,men ikke her hjemme...men når vi bor i leilighet. og iogmed at hun er gravid? så tidlig,så blir jo det eneste sterlisering..jeg vil jo itillegg ikke "miste" lille jenta mi heller,noe som kommer til å skje om hu hadde fått kattunger...da hadde ho ikke vært den samme gamle som hun er nå,hun er jo så spesiell!!! Hun drikker av matskåla med lappen,putter labben neddi og sleiker den fri for vann..og hun likerikke? matskål eller noe sånt,for hun skal også spise med lappen,fører biten inni munn.. samma om det er tørr eller bløtfôr,og hun spiser alt...alt fra pizzaskorpe til champinjong!! Hehe,hun er så über herlig,og hun skal apsolutt ligge innat meg eller lars når vi skal sove,og på dagtid så rapper ho puta mi.hehehe,verdens beste puskatt! og jeg har hatt en del. Vil ALDRI ALDRI miste henne,håper hun blir over 10år og dør naturlig..bare sovner stille inn.. Nei huff,blir lei meg av å tenke på det også! Men iallfall,i dag så skal hun sterliseres og senere en gang så skal hun chippes! 


(Hadde lakt seg under saueskinnet vi har i senga,selv!)

 

Går jo sefølgelig bra,men likevel... :'(

 

-Har du dyr?

Ingen kommentarer

Julia

20.04.2013 kl.19:40

Hallo! Først må jeg bare si du har en utrolig pen kvalitetsblogg. Blir lykkelig når jeg finner gode blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare publiserer teite ting! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget mye tidligere, men stoppet en periode fordi jeg fikke så mange mobbende kommentarer! Men nå har jeg begynt litt igjen, men har med passord bare fore vennene mine! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! :D Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konkurranse jeg akkurat deltok på selv. Den er utrolig god. Du kan vinne masse kule ting, for eksempel ipad som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt addicted av apple produkter og mac'en min! Hihi!! Men kanskje du har mer lykke, enn meg?! Bli med da! :-D

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny