DESIGNHJELP

Veet-produkter i posten!(ærlig mening)

Hei alle mann,eller kanskje kvinner?

 

For en tid siden,sånn en måned eller no..så fikk jeg en pakke tilsendt med litt forskellige produkter fra veet.Har bare ikke giddet å blogge om det før nå!Ja,jeg er lat jeg vet det. men er ikke så lett når jeg såvidt har norske lesere,da gidder man ikke blogge da..Nå skal jeg ikke spore helt ut her,Innlegget skal handle om produktene jeg fikk i posten.

Som sakt så vil det si at jeg er en buzzer,hvor jeg da får teste produkter og slikt, hvor jeg da skal gi mine ærlige meninger!

(Bilde fra google,gidder ikke gi dere mobilbilder!)

 

 

Her er mine meninger om produktene!

 

Veet ansiktshårfjerning:
Denne var liten og lett å bruke,har nå brukt den tre ganger siden jeg fikk den.og minuset med den er at håret på overleppa vokser ut etter ei-to uker...noe det ikke gjorde med den gamle versjonen. Men den var lett og ok å bruke,likte den best..men syns håret kunne vært litt lenger borte! Pakkningen er fin og jentete,det setter jeg pris på! Og de serviettene man bruker etter kunne godt vært 4ganger mindre,for en og samme serviett kan jeg bruke i ansiket og på beina!Må jo putte den nede i pakningen igjen,for at jeg kan bruke den 2-3 ganger til!men mye av det tørker ut.
Lover det den skal: 5+
Min mening sammenlakt: 4-5

Veet Hair Minimising: 
Denne luktet friskt og godt,VELDIG drøy er den også. Fin flaske,noe som kler seg godt på jenterommet! Lett å påføre,trenger ikke mer enn en liten ert for å påføre på en legg!Har merket at hårveksten har blitt noe mindre,men kunne sikkert vært mer..iogmed at jeg smører meg med denne annenhver dag til hver tredje dag! Bena lukter godt,og er silkemyke etter et par gangers bruk,selv om du har hår på bena.Denne gjør iallfall håret på mine ben mykere,så det ikke stikker sånn.
Lover det den skal: 5-
Min mening sammenlakt: 5

Veet spray on:
Denne var lett og påføre,men kan tenke meg det blir rimelig dyrt hvis man skal bruke en sånn jevnelig..En hel flaske på 2legger og et lår? også er håret ute igjen etter 1-2dager...dyrt! Måtte bruke samme "krem" fra sprayen på beina flere ganger for å fjerne alt hår.burde overhodet ikke brukes under armene...det ender med at du ikke kan bruke BH på en uke..pga sår,men bikinilinjen funker fint etter sånn..tre ganger eller no. Pakkningen var veldig fin da,det var den!
Lover det den skal : 2
Min mening sammenlakt: 1-2

Veet vokstrips til ben:
Denne funker litt dårlig syns jeg,eller kanskje det er teknikken min? tar jo tak å drar rett oppover.men likevel...Orginalpakkningen er jo fin! men syns dem funker veldig dårlig,får ikke med alt håret selv om jeg vokser samme spott 3ganger,må gå over med høvel etterpå! Her funker de små serviettene fint,nok til begge leggene!;)
Lover det den skal: 1
Min mening sammenlakt: 2

Veet hårfjerningskrem:
Denne var litt drøyere enn sprayen,har nok til en tur til på leggene.men samme med denne som med sprayen,blir dyrt...håra er ute etter 2-3 dager! Enkel å påføre,man må ikke bruke hendene,jeg bruke baksiden av skrapen. Klemte ut litt på skrapa,og smørte på..Denne trengte jeg bare bruke to ganger etterhverandre,som vil si at kremen som jeg skulle kaste av i dusjsluket,påførte jeg samme sted en gang til,for å få fjernet alt hår! Funker fint på bikinilinjen etter et par påføringer.Fjernet ikke noe hår under armene mine!Lukten var ikke så ille,den var bedre enn lukten fra spray on. 
Lovet det den skal: 4
Min mening sammenlakt: 4+

Dette var mine ærlige meninger,men kommer altid til å være trofast til Venus Breeze ,og voksstrips til ansiket! ;) 

(Vet skriften er en annen ,men kopierte buzz-rapporten min fra siden og over hit!)

 

Som buzzador får man tilbud om kampanjer som passer for akuratt deg! Her har jeg trekt ut,noe av det som står på siden demmes:

 

 

  • Åpenhet

   Våre medlemmer skal alltid fortelle at de er Buzzadorer og at de deltar i en markedsføringskampanje når de prøver produkter eller tjenester.

 

  • Ærlighet

   Buzzadoren skal alltid kommunisere sin ærlige mening i egne ord. Det koster ingenting å være en Buzzador og Buzzadoren får ikke betalt for å være med i en Buzz-kampanje.

 

  • Ansvar

   Man må levere innen fristen,og faktisk ikke bruke mer enn en liten del av produktene selv.Hvis ikke kan du risikere og ikke få bli med i flere kampanjer!

 

  • Personvern

   Vi avslører ikke en Buzzadors identitet til en kunde uten Buzzadorens samtykke.

 

 • Lover og regler

  Buzzadors policy er å overholde alle nasjonale lover og regler, både obligatoriske og frivillige.

   

 

-Er du en Buzzador? isåfall,har du fått denne pakken,hva syntes du?send meg link til blogginnlegget det er på!

-Vil du bli en Buzzador?(skriv e-posten din i kommentarfeltet så får du en e-post av meg!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny