DESIGNHJELP

Redhead

Hey,nå er det masse mellomrom mellom bloggingen min altså! Sånn kan det ikke være,men sånn er det når man ikke har så mye å blogge om..Sitter jo bare hjemme jo,men i morra så blir min første dag på skole på over et år.

Lurer på hvordan det kommer til å gå,håper det går bra. Begynner ei uke etter de andre,forde inntakskontoret plasserte meg på venteliste i år også,hehe....veldig morro! Venteliste på min egen skole,andre året på rad. Lurer veldig på hvordan det skal gå neste år jeg, når skolen her opp kun har 1.vgs TIP. Aner ikke hvor jeg skal søke da, kanskje det blir greveskogen? 


Må seriøst få farget håret rødt igjen snart altså,det er jo kobberfarvet nå! Savner rødfargen min,det er så irriterende at jeg må farve det minst en gang i måneden.Men det skal nok gå,en måned fra nå så har jeg fått stipend,og har da råd til hårfarve,klær og ting jeg faktisk trenger.

I <3 It!

 

Er så spent på ossen jeg kommer til å takle morgendagen.Må bare klare det,savner skolen.

Har fått gjort veldig lite den sommern her i forhold til hva jeg hadde planlakt, jeg kan si jeg er rettogslett skuffet over sommern! Men igjen,får håpe at sommern neste år blir bedre..Det må den bare bli.

Her er en liste over hva jeg ville gjort:

- Dra på Ormøya.

-Dra på Tusenfryd.

-Sommerland i Bø.

-Sverige.

-Danmark.

-Vivestadmarkedet.

-Vestfossenmarken.(Som er i slutten av denne mnd)

-Fått feira bursdagen min. Og kjæresten sin!

Osv...Osv..

 

Det er så utrolig mye jeg gjerne skulle gjort,men har ikke fått gjort det...Har ikke lappen,har ikke bil eller penger! Så ønsker osv må jeg bare legge på hylla,kanskje en eller annen gang så kan jeg bli unnet litt også! :)

 

Én kommentar

Tommy J

27.08.2013 kl.15:46

Er vel få ting som er så sexy som rødt hår ;-)

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny