DESIGNHJELP

Første høstdag!

Wow, nå er det allerede første SEPTEMBER! Årets første høst dag,brr! Det er litt sjokkerende, tiden har gått så fort. Jeg har ikke fått duppa mere en 2 ganger i år,har ikke fått ligget på stranda å sola meg heller...Huff,tiden flyr!

 

Merker jo ganske godt at det er høst nå, har sittet å småfrysi i hele dag. Jeg hadde jo så mange planer denne sommern, men fikk ikke utført noen av dem. Så neste år, da skal ingenting få lov å hindre meg. Sa jo forsåvidt det i fjor også, men sommern neste år så er jeg 18 og da kan ingenting hindre meg i å gjøre det jeg vil.

Husker veldig godt høsten for to år siden, da jeg og min kjære ble sammen..Det var en utrolig herlig tid, og skulle gjerne hatt tilbake de dagene hvor vi satt i leiligheten og hadde det morro! Husker det så utrolig godt, det er vel den beste tiden jeg noen gang har hatt kan jeg tenke meg. Det er så deilig å ha sånne gode minner, er det ikke ?

 

Jeg vet ikke helt hva planene mine er resten av året,blir vel å sitte å råttne hjemme et år til. Neida, skal prøve å gjøre det beste ut av det.
Én kommentar

Lilly

04.09.2013 kl.19:40

<3<3

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny