DESIGNHJELP

Fargen rød!

Hei alle sammen. Idag er det valgdag da, håper virkelig Apenes folk har tatt til vettet, og sett hva som faktisk skjer. Norge har blitt et mye dårligere land De siste 8årene, nå trenger vi noe nytt!
Kan ikke se for meg 4 nye år med AP.

Skolen har ikke ringt,så jeg ringte dem idag.. Og det var ikke plass på TIP nei,ikke HO(helse og oppvekst) heller. Var ikke en eneste plass på Holmestrand vgs til meg! Så i morgen skal jeg ringe greveskogen å høre om jeg kan begynne der, har dem ikke plass så får jeg bare vente enda et år da. Da frister det å gå opp på skolen,sette meg på pulten til en å si "du?ja du der! Du kan bare dra hjem,du skal ikke gå på skole du. Jeg har ventet på plassen din i to år og du gidder så vidt å gå på skolen så !" det hadde vært så deilig, for det er mange som vil ta et friår, men tørr Ikke pga. foreldrene sine! Jeg krysser fingrene for at jeg får begynt på skole & at høyre el. FRP overtar :-)

Sånn ellers idag så har jeg fått meg en ny ytterjakke og hårfarge. Den rødfargen jeg har på hodet nå, er blitt så fallferdig at det er ekkelt. Og endelig fikk jeg rota meg til å kjøpe en, så håret blir rødt igjen de nærmeste dagene!

Ha en fin valgnatt! (:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mariella

Mariella

17, Holmestrand

legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

hits Bobblehead Bunny